Kerékpárkölcsönzés

Kerékpározók részére és családi kikapcsolódásra ajánljuk a zselici túraútvonalak kerékpárral történő bejárását érintve a turistautak nevezetességeit is. Igény esetén korlátozott számban tudunk biztosítani férfi -és női kerékpárokat, gyermekkerékpárt, gyerekülést és gyermekek részére védőfelszerelést is. Szabadidő eltöltésre nagyobb távolságban a hotel környéki települések és Kaposvár is megközelíthető kerékpárral.

Nordic Walking

A Nordic Walking, mint mozgásforma Finnországból indult és terjedt el először Észak Európában, később német nyelvterületen, majd az Egyesült Államokban, Japánban, elsősorban a sífutók kezdték el alkalmazni, mint nyári edzésformát. Lényege, hogy egy pár speciális bot és egy gyaloglótechnika segítségével hatékonyan és kímélő módon fejleszthetjük erőnlétünket, állóképességünket és mozgáskoordinációnkat. Nordic Walking bot szállodánk recepcióján kölcsönözhető. Élvezze Ön is a szabadban a Nordic Walking jótékony hatását!

Játszótér és fitneszpark

A szálloda nem csak a felnőttekre, hanem a gyerekekre is gondol. A hotel parkjában 2022. novemberétől egy új, európai szabványoknak megfelelő játszóteret vehetnek birtokba a kicsik, mászópiramis, fa mászóvár csúszdával, mérleghinta és fészekhinta várja az örökmozgókat, amíg a szülők az étteremben vagy a teraszon pihenhetnek.
Arra is van lehetőség, hogy a család tagjai együtt mozogjanak a szálloda parkjában, amíg a kicsik a játszótéren töltik az időt, a felnőttek a szabadtéri fitnesz eszközöket: air walkert, evezőgépet és lábgépet használhatnak kondíciójuk megtartása érdekében.

Teniszpálya

A hotel parkjában a szálloda vendégei díjmentesen vehetik igénybe a gumi borítású teniszpályát. Igény esetén a felszerelést is biztosítjuk.

A hotel parkjában szalonnasütés, bográcsozás

Bográcsozás a hotel tűzrakóhelyénél önállóan vagy a hotel séfjével. Az alapanyagokat, eszközöket a szálloda biztosítja egy jó főzőcskézéshez.

Piknik csomag

A hátizsákokat 2-3-4 személyre tudjuk elkészíteni. Minden hátizsák tartalmaz 1 db kockás plédet, a szükséges étkészletet, kulacsot és minden földi jót, ami egy kiránduláshoz kell.

Erdei futópálya

Kocogni itt az erdőben, szökellő őzeket látva jó élmény, és motivációnak se rossz, ha látjuk, hogy milyen könnyen lehagynak.

Vadászat

Vendégeink részére lehetőség nyílik egyéni, társas, fogatos, valamint egy, illetve több napos, akár szabad területi, akár kerti vadászatokon való részvételre vagy ezek kombinációjára. Vadászattal kapcsolatban a www.sefaghunting.com honlapján tudnak tájékozódni, ill. a SEFAG Vadászatszervező Irodánál lehet érdeklődni.

Elérhetőség
7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. u. 21.
Tel: +36 82 505 105
Fax: 06 82 505 107
e-mail: sefag-labod@sefag.hu

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnereink: