Gasztrokaland

Kedves Vendégeink!
 
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2020.05.15-től minden pénteken, szombaton és vasárnap 12:00 - 18:00 között újra megnyitjuk az éttermünk teraszát. Látogassanak el hozzánk és kóstolják meg a Zselic különleges ízeit étlapunkról!
 

Az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében kérjük, hogy mindenképpen tartsák be az alábbi szabályokat, ha ellátogatnak hozzánk:

  • Éttermi szolgáltatásunk igénybevétele csak előzetes asztalfoglalás esetén lehetséges, melyet a +36 82/505-190-es telefonszámon, illetve a recepcio@kardosfa.hu e-mail címen tehetnek meg. (17:00 utáni időpontra nem tudjuk rögzíteni foglalásukat!)
  • Az asztalok a foglalás időpontjától számított 90 percig állnak rendelkezésre étkezés esetén. Kávézás, italozás esetén a rendelkezésre álló idő 45 perc.
  • Az épületbe való belépés előtt és után, a bejáratnál elhelyezett vírusölő hatású kézfertőtlenítő használata kötelező. A fertőtlenítő használata nélkül Vendégeink nem léphetnek be az épületbe.
  • Épületen belül a szájmaszk használata kötelező! Maszk nélkül Vendégeink nem léphetnek be az épületbe!
  • A teraszon mellőzhető a szájmaszk használata, minimum 1,5 méteres asztaltáv megtartása mellett
  • Egy azon asztaltársaság maximális létszáma 4 fő lehet.
Tájékoztatjuk Kedves Vendégeink, hogy nyitvatartásunk az időjárás függvényében változhat!
Rossz idő esetén érdeklődjenek szállodánk recepcióján a nyitvatartásról: +36 82/505-190
 
Megértésüket köszönjük és várunk mindenkit nagy szeretettel.
 A szálloda parkjára néző teraszunkat a természet „közelsége” teszi még hangulatosabbá. Felejthetetlen emléket nyújt ebben a festői környezetben elfogyasztott romantikus vacsora, családi- és céges esemény megünneplése. Éttermünk a'la carte kínálata mellett, szállóvendégeink számára minden nap 3 fogásos menüt ill. havonta különleges gasztronómiai élvezetet is kínálunk a hozzánk érkező vendégeknek. Arra törekszünk, hogy ebben a barátságos természeti környezetben vendégeink érezzék a hagyományos magyar vendégszeretetet. Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!
Tekintse meg étlapunkat!

ÉTLAP   BORLAP

Tekintse meg éttermünk galériájában, hogy séfünk milyen gasztronómiai különlegességekkel várja szállodánk vendégeit. 

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnereink: