Gasztrokaland

Kérjük, hogy amennyiben Ön nem szállóvendég, úgy asztalfoglalási szándékát szíveskedjen előzetesen jelezni számunkra, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a szabad asztalt éttermünkben!

Előzetes asztalfoglalás: +36 82 505 190 vagy recepcio@kardosfa.hu

Megértését köszönjük!
Tekintse meg étlapunkat!


Éttermünk a' la carte kínálata mellett szállóvendégeinket minden nap 3 fogásos menüvel és havonta különleges gasztronómiai ízutazással várjuk.
Szállodánk országszerte és nemzetközileg is híres konyhájáról, melynek specialitásaként a vadételek is megjelennek mindenkori kínálatunkban, s hozzájuk helyi termelőktől válogatott alapanyagokból társítunk gasztronómiai különlegességeket.
Az étlapunkon található ízletesebbnél ízletesebb vadételeket bármely meglévő panziós foglalásához is társíthatja, de akkor is rendelheti, ha csupán éttermünkbe látogat el, hogy kipróbálja ezeket az ínyencségeket.
A szálloda parkjára néző teraszunkat a természet „közelsége” teszi még hangulatosabbá. Felejthetetlen emléket nyújt ebben a festői környezetben elfogyasztott romantikus vacsora, családi- vagy céges esemény megünneplése. Arra törekszünk, hogy ebben a barátságos természeti környezetben vendégeink érezzék a hagyományos magyar vendégszeretetet.

Különleges akciónk keretében amennyiben étlapunkról kiválaszt tetszőlegesen 3 fogást (előétel vagy leves; főétel és desszert), mindösszesen 9500 Forintért fogyaszthatja azt!

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!


Tekintse meg éttermünk galériájában, hogy séfünk milyen gasztronómiai különlegességekkel várja szállodánk vendégeit.
Az ételfotókat Kontra Gergely készítette. 

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnereink: