Szobák

A Haracsi Vendégház 3 db 3 férőhelyes, saját fürdőszobával ellátott szobával rendelkezik, így a szobákban összesen 9 vendég elhelyezése biztosított. A nappaliban további 2 személy számára van elhelyezési lehetőség kihúzható kanapén. A vendégház egy teljesen felszerelt, közös konyhával és egy közösségi térrel (nappali) is rendelkezik, amely étkezésre, illetve kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

Emellett kialakításra került egy fedett terasz, illetve a vendégházhoz kapcsolódó, grillel és főzőlappal felszerelt kültéri, fedett konyha is. A teraszról és nyári konyhából hangulatos kilátás nyílik az erdőre és nem utolsósorban kiváló pihenést kínál egy kiadós gyalogos vagy kerékpáros túra után. Szállástól függetlenül a nappali, étkező helyisége kisebb csoportok megbeszéléseire is alkalmas.

Férőhelyszám: 9+2, maximális befogadóképesség 11 fő. Az épület helyiségei és hozzá csatlakozó kültéri szolgáltatásai (terasz, nyári konyha, kerékpártároló) mindösszesen 11 főnek nyújtanak szállást és minőségi kikapcsolódást. Az vendégház vendégei részére a Kardosfa Hotel éttermi és wellness, egyéb szolgáltatásai térítés ellenében, nyitva tartási időben rendelkezésre állnak.

Tekintse meg szobatájékoztató házirendünket, melyet az alábbi gombra kattintva ér el.

Szobatájékoztató

A szálláshelytől alig 1 kilométerre található a Zselici Csillagpark Csillagvizsgálója, valamint a 25 méter magas kilátó, közel 2 kilométerre pedig a Ropolyi pihenőhely tájházzal, erdei, illetve lovas pihenőkkel és tűzrakó helyekkel, ahol az erdőjárók piknikezhetnek is. A térség több, mint 8 túraútvonalán, a vendégház érintésével hosszabb-rövidebb túrákat tehet gyalogos, kerékpáros vagy akár lovas is egyaránt. A vendégház környezetében mindezeket túl még számtalan érdekes látnivaló várja az érkezőket, mint például a Milleniumi Emlékhársas, a Dugás-kút, vagy a Lidi néni háza.