Tematikus gasztro hetek a Hotel Kardosfa éttermében!

Séfünk úgy gondolta, hogy még különlegessebbé teszi az őszt és éttermünk vendégeit elkalauzolja egy gasztronómiai utazásra. Tematikus gasztro heteinken ugyanis egy-egy térség, korszak vagy éppen ünnepkör kulináris különlegességeit kóstolhatják majd meg vendégeink.

 

Második ilyen hetünkön, november 9. és 15. között, Márton-napi finomságok várják a hozzánk betérő vendégeket.

Látogassanak el éttermünkbe és kóstolják meg Gasztro hetünk különleges kínálatát:

 

Előételek, levesek:
Sütőtök krémleves füstölt libamellel - 1.050 Ft
Libaragu leves lúdgége tésztával - 1.050 Ft
Libakocsonya fokhagymás pirítóssal fürj tojással - 1.250 Ft

Főételek:
Töltött libanyak /liba zúzával, pecsenye kacsamájjal, libaaprólékkal töltve, /gombarizottóval, pecsenyeszafttal - 3.150 Ft

Ludaskása libamáj falatokkal - 3.700 Ft
Gesztenyés libacomb rolád, párolt káposztával, édesburgonya pürével - 3.250 Ft
Tejszínes, kelbimbós, szárított paradicsomos libaragu, gnocchival - 3.000 Ft

Desszertek:
Körtés pohárkrém mandulás ostyával - 850 Ft

Mákos kocka túrókrémmel töltve, aszalt sárgabarack chutney-val - 850 Ft

 

Kérjük, hogy amennyiben nem szállodánk vendége, úgy érkezése előtt foglaljon magának asztalt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

recepcio@kardosfa.hu
+36 82/505-190, +36 30/204-7278

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnereink: