Megérint a Vadon!
Szállodánk országszerte és nemzetközileg is híres konyhájáról, hiszen a vadételek megjelennek mindenkori kínálatunkban, melyhez helyi termelőktől válogatott alapanyagokból társítunk gasztronómiai különlegességeket. Ebből kiindulva séfünk úgy gondolta, hogy még különlegesebbé teszi a Hotel Kardosfa ételeit, és éttermünk vendégeit elkalauzolja egy gasztronómiai utazásra.
Speciális „vad-étlapunkon” ízletesebbnél ízletesebb ételeket kínálunk, melyeket bármely meglévő panziós foglalásához is társíthat, de akkor is rendelheti, ha csupán éttermünkbe látogat el, hogy kipróbálja ezeket az ínyencségeket.
Ajánlatunk betérő vendégeink számára: 8.100 Ft / fő!
Ajánlatunk félpanziós foglalás esetén: 2.000 Ft / fő felár
Az alábbi vadételek közül választhatnak egy levest vagy előételt, egy főételt, valamint egy desszertet
Leves vagy előétel:
Vadgulyás, magvas baguette /1.6.7.9.11./
Lestyános vadragu leves /1.3.6.7.9.10.11./
Szarvas pástétom, zölddió befőtt, pirított kalács /1.6.7.8./
Főételek:
Bordírozott cevap, gratin burgonya, pikáns sajtmártás, Lyoni hagyma /1.3.7./
Erdei gombás vadpaprikás, túrós csusza,szalonna pörc /1.3.7.12./
Gyümölcsös szarvas, ízes krokett /1.3.6.7.8.9.10.11.12./
Desszert:
Gyümölcsös túrós álom /1.3.6.7.9.10.11.12./
Sajttál /7./
Kérjük, hogy amennyiben nem szállodánk vendége, úgy érkezése előtt foglaljon magának asztalt az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
recepcio@kardosfa.hu
+36 82/505-190, +36 30/204-7278
Az ételek neve melletti számok az allergéneket jelölik, melyek listáját itt találja:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék
2. Rákfélék
3. Tojás
4. Hal
5. Földimogyoró
6. Szójabab
7. Tej
8. Diófélék
9. Zeller
10. Mustár
11. Szezámmag
12. Kén-dioxid
13. Csillagfürt
14. Puhatestűek