Gasztrokaland

Látogasson el Magyarország egyik legszebb természeti környezetében található éttermünkbe, amit a harmónia és a visszafogott elegancia jellemez! Kiváló választás azoknak, akik szeretnének maguk mögött hagyni a város nyüzsgő forgatagát, és szívesen belekóstolnának a hazai, a nemzetközi konyha ízeibe és a helyi specialitásokba is.

Kedves Vendégeink!
 
A 2020. március 16-ai kormányrendelet értelmében éttermünk minden nap csak 15:00-ig tart nyitva. Megértésüket köszönjük.
 
A szálloda parkjára néző teraszunkat a természet „közelsége” teszi még hangulatosabbá. Felejthetetlen emléket nyújt ebben a festői környezetben elfogyasztott romantikus vacsora, családi- és céges esemény megünneplése.

Éttermünk a'la carte kínálata mellett, szállóvendégeink számára minden nap 3 fogásos menüt ill. havonta különleges gasztronómiai élvezetet is kínálunk a hozzánk érkező vendégeknek.

Arra törekszünk, hogy ebben a barátságos természeti környezetben vendégeink érezzék a hagyományos magyar vendégszeretetet. Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!
Tekintse meg étlapunkat!

ÉTLAP   BORLAP

Tekintse meg éttermünk galériájában, hogy séfünk milyen gasztronómiai különlegességekkel várja szállodánk vendégeit. 

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Partnereink: